annemarie boorsma

Locaties

Voor plattegronden, klik op onderstaande adressen.

De cursussen van 12 lessen worden gegeven op dinsdagochtend in wijkcentrum DE GROENE LOPER, van Royenstraat 2 te Voorburg (achter basisschool de Driemaster), op donderdagochtend  in het AMCO THEATER, Burgemeester Feithplein 97 te Voorburg (naast Theater Ludens, voorheen theater de Tobbe, aan het plein met de piramide).Op vrijdagochtend in THEATER BRANOUL, Maliestraat 12 (zijstraat van de Denneweg, schuin achter Hotel Des Indes) te Den Haag.

De cursussen van 4 of 5 lessen in de zomerperiode worden in het AMCO THEATER, Burgemeester Feithplein 97 te Voorburg  en THEATER BRANOUL, Maliestraat 12 te Den Haag gegeven.

De vierdelige verdiepingscursussen worden gegeven op de KERSENGAARDE 83 te Voorburg (in de wijk Essesteyn, de laagbouw achter station Mariahoeve.

ROLSTOELVRIENDELIJKHEID

Wijkcentrum De Groene Loper in Voorburg en de Kersengaarde 83 te Voorburg zijn zeer rolstoelvriendelijk. Theater Branoul in Den Haag wat minder. Het Amco Theater is te bereiken met de trap, maar er kan gebruik worden gemaakt van de lift in het naastgelegen zwembad Forum Kwadraat. Neemt u vooraf contact op met de docente, zodat ze u de weg kan wijzen!

AANTAL DEELNEMERS

In wijkcentrum De Groene Loper kunnen maximaal 40, in het Amco Theater kunnen maximaal 52, in Theater Branoul kunnen maximaal 55 cursisten ontvangen worden.  Op de Kersengaarde 83 is het maximum aantal cursisten 10.

BEREIKBAARHEID

Het Amco Theater in Voorburg is o.a. te bereiken met bus 23, wijkcentrum De Groene Loper  o.a. met lijn 2, Theater Branoul o.a. met de lijnen 10, 16, 17,9 en 22. De Kersengaarde 83 is o.a. te bereiken met tram 2 en 6 en bus 24. Of met de trein, uitstappen station Den Haag Mariahoeve.Voor reisinformatie van deur tot deur kunt u bellen 0900-9292. Of kijken op internet: www.9292.nl, of  www.ns.nl

Theater Branoul Den Haag

Theater Branoul Den Haag

 

 

 

 

 

 

Amco Theater Voorburg

Amco Theater Voorburg

 

 

 

 

 

 

Wijkcentrum De Groene Loper

Wijkcentrum De Groene Loper, Voorburg

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar Homepagina/Cursusoverzicht, klik hier