annemarie boorsma

Beelden in Leidschendam-Voorburg

Sinds april 2020 verschijnt om de week een artikel van mij over een beeld in de openbare ruimte van Leidschendam-Voorburg in het stadsblad van Leidschendam-Voorburg: Het Krantje, zowel online als op papier. De foto’s zijn gemaakt door Marian Kokshoorn.

Op 29 maart 2021 vertelde ik bij “Regio TV aan tafel” o.a. over de beelden in de openbare ruimte van Leidschendam Voorburg. Voor mij is een item over een wormenhotel in Delft. Na 6.8 minuten begin ik mijn verhaal. Wilt u het bekijken, klik dan op: REGIOTVAANTAFEL

Wilt u de artikelen lezen, klik dan op de titel van het artikel onder de foto:

Psyche” van Theo van der Nahmer

De dierenvriendjes van Aart van den IJssel

Ode aan fietsende moeders

Wie leest is nooit alleen

De barmhartige ezel

Applaus voor vrijwilligers

De terugkeer van Raja

De dansende dolfijnen

Komt dan zien!

De jonge onderzoeker

Kleurrijk mannetje in ‘t gras